Werkwijze & tarieven

Kennismaken

Het kan zijn dat je twijfelt of je wel een coach nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je vindt dat je het zelf moet kunnen oplossen. Misschien kun je niet goed definiëren waar je mee zit en weet je alleen dat het je erg bezig houdt, maar niet verder brengt. Kennismaken is daarom ook bedoeld om samen te ontdekken waarbij je hulp wilt.

Intake

Als we allebei besluiten om het proces in te gaan, volgt er een intakegesprek. Aan de hand van de vragen wordt jouw hulpvraag in kaart gebracht. We zullen aandacht besteden aan de gebieden die voor jou het belangrijkst zijn.

De coachgesprekken vinden in Almelo plaats. Het tarief is € 85,00 per sessie. Het volledige TotalBalance traject heeft gemiddeld 15 sessies, van maximaal 90 minuten per sessie.

Het aantal sessies is afhankelijk van de hulpvraag. Er vinden evaluatiemomenten plaats tijdens het proces, zodat we afgestemd blijven op jouw behoefte.

Wil je kennismaken? Vul dan het digitale contactformulier in. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking.

Kom in contact

Email

info@selacoaching.nl

Social

Locatie

Almelo