Vraag hier de gratis inzichtsessie aan

Samen kom je verder

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al zelf wat opgezocht en gelezen over jouw spanningsklachten.

Het moedeloze gevoel en dat volle hoofd en waar dat door komt. Je herkent je mogelijk in de beschrijvingen die bij bosjes op internet te vinden zijn, maar het ontbreekt je nog aan het hoe.

Je weet niet waar je moet beginnen. Zelfreflectie is lastig want je gedachten en gevoelens willen niet met je meewerken.

Ik wil je graag helpen.

Soms is het fijn om met iemand te praten, die objectief naar jouw situatie kan kijken. Iemand die opgeleid en ervaren is en zelf ook de nodige ontberingen heeft doorstaan.

Je bent vaak dichterbij de oplossing dan je zelf denkt.

Inzichtsessie: korte en krachtige coaching

Wil jij je vragen of uitdagingen aan mij voorleggen? Vraag gerust geheel vrijblijvend een Inspiratiesessie aan. Per maand geef ik er 2 weg. Dus als jij je aanmeldt krijg je 1 inzichtsessie van 45 minuten ter waarde van € 42,50.

Hoe het werkt? Het is heel eenvoudig. Vul het invulformulier in. Met jouw uitdaging of vraag. Op basis van wat jij invult, bereid ik me voor. Ik richt mij geheel op jouw situatie. Het gesprek vindt via beeldbellen plaats. Dit Is niet moeilijk, dat leg ik je dan uit.

Tijdens het gesprek zoomen we in op  waar jij nu staat, wat je zelf hebt gedaan en hoe jij er nu voor staat. 

Deze mensen zijn jouw voorgegaan:

 ‘Ik zat al zo lang in die situatie dat ik niet meer zag wat mijn mogelijkheden waren. Sheila hielp me deze te ontdekken. De oplossingen lagen dichterbij dan ik dacht.’                                           


Gezinstherapeut

 ‘Ik probeerde de tip van Sheila, hoe ik mijn boosheid kon kanaliseren, uit. Het directe resultaat was dat ik erna veel kalmer was  en minder stress ervoer.’                                           


Onderwijzeres

Omwille van de privacy zijn de namen weggelaten.

Neem contact op voor de gratis inzichtsessie

Kom in contact

Email

info@selacoaching.nl

Social

Locatie

Almelo