Laat Los – Sheila Hof

“Een verhaal dat gaat over een weduwe,
die haar angst moet overwinnen en
in die strijd ontdekt waar ze voor geroepen is.”

Rachel Beaumont, een jonge weduwe uit het pittoreske dorpje Lemiers in Zuid-Limburg, dreigt ook haar zoon Brian te verliezen. Het vermoeden dat hij naar de plaats wil waar zijn vader is omgekomen, beangstigt haar verschrikkelijk. Ze heeft besloten er nooit meer naartoe te gaan. De spanning tussen moeder en zoon loopt behoorlijk op.

Op een dag komt hij, na de zoveelste ruzie, niet meer thuis. Ze ontdekt dat hij met louche jongeren omgaat en maakt zich vreselijk veel zorgen. Ondanks de spanning tussen moeder en zoon mist ze hem, maar tijdens zijn afwezigheid komt er ook ruimte voor haarzelf.

Dan is daar die droom die haar steeds bijblijft. Ze praat erover met Sam, een oude man die zich als een vader over haar ontfermt. Hij blijkt niet verrast te zijn over de droom. Het wordt Rachel duidelijk dat ze een missie te volbrengen heeft: Mensen terugbrengen naar de wegen van God. Ze vindt echter niet dat ze een voorbeeld is voor anderen. Hoe kan God haar dan op het oog hebben?

Ze blijft zoeken naar haar zoon en probeert een brug tussen hen te bouwen. Terwijl God een brug naar Rachel bouwt. Hierdoor komt ze voor wonderlijke avonturen te staan.

Hoe het werkt:

  • Vul uw naam en adres in op het onderstaande formulier. Vermeld daarbij dat u de roman ‘Laat los’ wilt bestellen. Prijs: € 16,95 exclusief verzendkosten.  U kunt het boek ook op afspraak ophalen.
  • Hierna krijgt u via de mail een factuur toegestuurd, waar het bedrag met de eventuele verzendkosten op staat.
  • Als u het factuurbedrag voor 14.00 uur overmaakt wordt het diezelfde dag nog verzonden.

Bestel het boek ‘Laat los’

Email

info@selacoaching.nl

Social

Locatie

Almelo