Mensen zijn mooi en zo leuk, als je toch eens wist wat ze met zich meedragen. Je wordt niet zomaar een persoon die zich niet gelukkig voelt. Maar achter die wolkenpartij…Daar zit zoveel moois. Voor mij is het net als het uitpakken van een cadeau als ik een gesprekje met een client heb! Hieronder lees je wat succes verhalen omdat het gewoon werkt!

Hoe het was en hoe het nu is.

Marjan: Kampte jaren met oververmoeidheid en depressie. De emoties waren zodanig afgevlakt dat ze zich nauwelijks blij kon voelen. Verder kijken dan vandaag was vermoeiend. Haar hoofd zat vol en ze sliep slecht.

Heden

 • Haar energie niveau steeg al snel.
 • Heeft weer plezier om dingen te ondernemen.
 • Ze heeft nu een baan die bij haar past.
 • Depressie is verdwenen. Ervaart rust en ruimte.
 • Slaap is verbeterd.

Rianne is getraumatiseerd toen haar man vreemd ging. Al jaren gebruikte ze antidepressiva. Haar concentratie vermogen was achteruitgegaan. Ze had een laag zelfbeeld en last van verlatingsangst en dus veel stress.

Heden:

 • Heeft meer energie dan ooit.
 • Haar dosering Prozac is drastisch gedaald.
 • Ze kan weer sporten.
 • Heeft weer toekomstperspectief.

Ellen is incest slachtoffer. Ze had last van concentratie problemen en had een heel laag zelfbeeld. Het was zo erg dat ze hierdoor veel kansen aan haar voorbij liet gaan. Ze was snel geïrriteerd en wenste dat ze beter haar grenzen kon communiceren.

Heden:

 • Ze is een zelfverzekerde vrouw geworden, die heeft ontdekt wie ze is.
 • Ze stelt redelijke grenzen en kan ze goed communiceren.
 • Inmiddels is ze bezig met haar derde boek en is haar verlangen om andere vrouwen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.
 • Ruimte en rust in hoofd en hart.

Wat hadden de cliënten met elkaar gemeen bij het maken van de keus om een traject bij me te volgen?

Ze zagen in dat ze niet meer onder de maat wilden leven. Het begon ze tegen te staan dat ze in cirkels bleven lopen. Ze wilden niet langer meer toestaan dat hun relaties eraan onderdoor gingen. Ze vonden hun levens niet betekenisvol en ook al deden ze waardevolle dingen, ze kregen er nooit voldoening van.

Hoe kwamen ze tot zulke goede resultaten?

Deze mensen, gingen er helemaal voor. Ze investeerden in hun zelf. Hadden een open houding en waren bereid om het proces te omarmen. Ook al lukte dat in het begin niet direct, maar ze wilden wel. En dat laatste is belangrijk, het willen. Ze stelden de juiste prioriteiten. Zij integreerden het herstelproces in hun leven en dus ook in hun agenda. In het traject wordt geleerd hoe je dat kunt doen.

Jij bent een cadeau, maar soms moet je nog uitgepakt worden om te ontdekken hoe waardevol en  mooi je van oorsprong bent.

Download gerust de checklist om te ontdekken of een trauma je leven beïnvloed. https://selacoaching.nl/gratis-checklist/

Ik heb ook nog wat anders voor je: Als je het vermoeden hebt dat gebeurtenissen in je verleden jouw leven belemmeren, kun je ook mijn gratis e-book downloaden ‘De 7 stappen naar herstel van beschadigde emoties’ waarmee je weer verder kunt. Het gaat je zeker helpen om helderheid te krijgen en een stap dichter bij herstel te komen als je de stappen volgt.

https://selacoaching.nl/gratis-e-book/

Lieve groet, Sheila