Ben jij iemand die visionair is? Iemand die overal kansen ziet? Het enthousiasme wat door je heenging toen je een eigen bedrijf startte of een carrière switch maakte. Misschien heb jij je baan opgegeven om een studie te doen. Er zijn mensen die veel van dit soort pieken hebben maar hierna ook vaak in een dal komen. Omdat het op een of andere manier niet van de grond komt. Overkomt jou dat telkens weer? Dan is deze boodschap misschien voor jou.

Over visionair zijn gesproken: Ik zie vrouwen voor me, die steeds meer het originele karakter en persoonlijkheid terug weten te vinden. Ze zijn ontspannen en gelukkig omdat ze zich weerbaar hebben gemaakt voor het leven dat in het verschiet ligt. 

Het zijn vrouwen die instaat zijn om doelen te bereiken. Ze kennen hun persoonlijkheid en het karakter met hun talenten, goed. Ze bepalen een route en bereiken hun doel zelfs als er obstakels op de weg zijn. 

Je kent vast nog de routekaarten, die langs de kant van de weg staan. Je zoekt de straat waar je naartoe wilt, maar ook de plek waar jij op dat moment bent. De bekende rode stip op de kaart. Wanneer de aanduiding van waar je bent er niet opstaat, kun je de route niet bepalen. Dat is dan ook de reden waarom velen hun gewenste doelen niet halen.

Hoe gaaf is het, als jij ontdekt waar je bent, zodat je weet welke stappen jij kunt nemen en daardoor je gewenste doelen kunt halen! Leer jezelf kennen alsof je een cadeautje uitpakt. Vergeet niet te genieten van de reis naar jouw doel.